Jouw ontwikkeling


Klinkt goed, zul je misschien denken. Maar nu even praktisch. Want uiteindelijk sta je met je paard aan het begin van een prachtige, maar misschien wel heel spannende reis. En dan is een beetje hulp soms best fijn!

Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Zo organiseer ik met regelmaat workshops waarin je één of meerdere dagen met je paard de diepte opzoekt en samen de stappen leert zetten. Zo’n dag of meerdaagse is bedoelt om je handvatten te geven en tools voor in je gereedschapskist. Na zo’n workshop ga je vervolgens zelf weer op avontuur en neem je het geleerde uit de workshop mee op je eigen pad.

Vanaf 2023 is het ook mogelijk om mee te doen aan de jaartraining waarin we gedurende het jaar verschillende weekenden bij elkaar komen en per weekend een thema extra belichten. Samen met het huiswerk en de oefeningen die je mee krijgt geeft het een enorme impuls aan jullie ontwikkeling.
Daarnaast ben ik volop bezig met het schrijven van mijn boek en de schriftelijke cursus die ook vanaf 2023 beschikbaar zouden moeten komen.

Heb je behoefte aan wat meer persoonlijke aandacht, dan is het ook nog altijd mogelijk om privélessen te nemen. Samen met je paard help ik je op jullie reis en werken we aan de thema’s die jij meeneemt en inbrengt.