Paard&Balans; Rechtrichten vanaf de grond

“Mijn paard loopt niet in balans”
“Ik kan zijn beweging niet volgen”
“Hij valt steeds naar binnen/buiten”
“Mijn zadel zakt scheef”
“Ik wiebel of kan mij niet ontspannen op zijn rug”

Herken jij één of meer van bovenstaande uitspraken?
Dan is deze dag echt iets voor jullie!

Het is niet niks, wat er van onze paarden gevraagd wordt. We rijden met veel plezier, maar we zijn ons er niet bewust van dat we niet helemaal mee zijn in de beweging, waardoor we hem elke stap in de weg zitten. Of onze eigen voorkeurshouding maakt dat we met iets meer druk in de rechter stijgbeugel zitten en we voortdurend iets scheef op het paard zitten.

Deze workshop geeft je inzicht in jouw houding en balans, waardoor je voor je paard veel gemakkelijker te dragen bent. Gedurende de dag zullen we met diverse oefeningen inzicht krijgen in jouw eigen voorkeurshouding en in die van jouw paard.
Vervolgens zullen we per combinatie bekijken waar jullie elkaar compenseren, aanvullen of in de weg zitten.
Met gerichte oefeningen laat ik je ervaren hoe je echt met je paard in balans kunt komen en het rijden veel lichter en eenvoudiger wordt.

Je doet deze workshop mee met je eigen paard. Om iedereen goed te kunnen begeleiden kunnen er maximaal 6 deelnemers meedoen aan deze workshop. Ruiters van ieder niveau kunnen meedoen, al vraag ik je wel zelfstandig te kunnen rijden met je paard. Je rijdt binnen jouw comfort zone, je ‘moet’ helemaal niets. Deze workshop wordt gegeven bij mij op stal aan de achterdijk in Zevenbergen.

Jouw investering in jezelf en je paard is €99. Dit is inclusief koffie, thee, iets lekkers en een eenvoudige lunch.
Heb je interesse, wil je je aanmelden of wil je even overleggen of deze workshop geschikt is voor jou en je paard? Neem dan even contact op via info@begeleidendhorsemanship.nl of stuur een berichtje naar (NulZes)-57751638. Aanmelden kan ook via onderstaand formulier.

  Datum

  29 jun 2023
  Expired!

  Tijd

  10:00 - 17:00

  Kosten

  €99,00

  Locatie

  Ons Plekje
  Achterdijk 12, 4761 RE Zevenbergen, Nederland
  Categorie