FluisterPaard: de Kracht van Stilte in de Kudde

Wat heb jij nu nodig? Wat trekt jouw aandacht? Wie ben jij in deze wereld?

De druk staat er stevig op, de onrust in de maatschappij is sterk voelbaar en de strijd en weerstand groeit. Er is zoveel lawaai, zoveel onrust om ons heen en in ons midden.
Stilte, veiligheid, een gevoel van thuiskomen, dat heb ik nu nodig. Dat ervaar ik sterk bij de paarden, zij laten mij zonder oordeel Zijn, laten mij de weg naar huis in mezelf zien.
Gewoon in stilte, samen Zijn, dat is de sleutel. In de Stilte vind je de antwoorden, ontvang je de inzichten die nodig zijn voor jouw heling, vind je de weg naar huis.

Deze dag is een cadeautje voor jeZelf. In stilte jezelf verbinden met de energie van de paarden en jezelf de ruimte geven precies dat te doen wat jouw aandacht trekt. Je leert jezelf kennen en luisteren naar jouw gevoel zodat je beter in verbinding met jezelf kunt komen.

De paarden en ik zorgen voor een veilige omgeving waarin jij dan ook helemaal jeZelf kunt zijn.

Even praktisch:
Er is op deze dag ruimte voor maximaal 5 deelnemers.
Koffie, thee en iets lekkers wordt voor je verzorgd.
Onze paarden Sun en Lotje staan voor je klaar, je hoeft zelf dus geen paard mee te nemen.
Voor deze dag kies ik voor waardebepaling achteraf. Dat wil zeggen; je komt, je doet mee, je geniet en je leert. Je ervaart wat de training waardevol voor jou maakt. En vervolgens bepaal je wat jij het waard vindt. Vind je dat lastig, laat het me even weten, dan komen we samen tot een oplossing.

Wil je meer informatie of aanmelden, neem dan even contact op via (Nul-Zes)57751638 (bellen, sms of Telegram, geen WhatsApp!) of stuur een mailtje naar info@begeleidendhorsemanship.nl

Datum

21 jan 2023
Expired!

Tijd

13:00 - 16:00

Locatie

Ons Plekje
Achterdijk 12, 4761 RE Zevenbergen, Nederland
Categorie